Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

No exp.........No dis........

y.g. have  a nice  weekend  !!!

The Victorian English Gentlemen's Club - Impossibley.g. την τεταρτη θα τους γνωρισουμε απο κοντα σε ενα δυνατο live στο 6 dogs !!!

οσο υπαρχουν φιλοι .......

Αυτό το ποστ είναι μια παρένθεση 
Σήμερα  έλαβα ένα μειλ από ένα φίλο , αφορμή για όσα μου έγραψε ήταν η γνωριμία του με το νέο μου μπλογκ ,
Πολύ θα ήθελα να σας το ποστάρω  αλλά δεν θα το κάνω , θα φανώ πολύ ψώνιο αν το έκανα  . αυτό το μειλ με έκανε να σκεφτώ ξανά , να σταθώ λίγο στις καταστάσεις , να μην βάλω ένα Χ   σε όλους . τον τελευταίο μήνα έγιναν πολλά δυσάρεστα  στο θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων , μπορώ να πω τόσα, όσα, δεν μου είχαν συμβεί σε όλη την ζωή , η μια στραβή μετά την άλλη, στεναχωρήθηκα πολύ , πικράθηκα , έκλαψα , πληγώθηκα, έχασα την εμπιστοσύνη στον, άνθρωπο, δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν ούτε  καν τον εαυτό μου , οι δικαιολογίες ποτέ δεν μου άρεσαν , ο καθένας έχει τη γνώμη του  και το ανάλογο μυαλό να κρίνει τις καταστάσεις που ζει , λάθη μπορεί να έκανα , αλλά ,τίποτα δεν έκανα εσκεμμένα , δεν μπορώ να ξανακοιτάξω τον κόσμο με τα ίδια μάτια πια , η αμφιβολία θα υπάρχει πάντα μέσα μου , πολλά έχουν ραγίσει  τώρα ,η αλήθεια μου ήταν πολύ πικρή για γίνει αποδεκτή   .

Υ.γ. θα μπορούσα να γράψω  πολλά , αλλά τίποτα δεν έχει σημασία πια , ο καθένας που θέλει να μάθει ,  να γνωρίσει κάποιον έχει υπομονή , αφουγκράζεται  .
υ.γ. ποτε δεν εκλεισα την πορτα σε κανεναν με τετοιον απαξιωτικο τροπο  .