Τρίτη 5 Απριλίου 2011

μετέωρος

Ξύπνησα το πρωί με μια πολλή ωραία διάθεση , γενικά τις τελευταίες μέρες είμαι ευδιάθετος αρκετά θα έλεγα , χωρίς εμφανή λόγο. Έκανα κάποιες δουλείες και το σκεφτόμουν , πόσο χαρούμενος είμαι αυτή τη μέρα, μια υπέροχη μέρα , αλλά οι φήμες ‘’της βροχερής πέμπτης ‘’ επιβεβαιώθηκαν σήμερα , τι στιγμή που δεν το περιμένεις , ξέρω κάποια στιγμή θα γίνονταν , ήταν θέμα χρόνου  , αλλά δεν θα αφήσω αυτό το γεγονός να μου χαλάσει τη διάθεση , οι σχέσεις κάποια στιγμή διαλύονται ,αυτή είναι η φυσική τους εξέλιξη και η συγκεκριμένη κράτησε πάνω από δυόμισι χρόνια , αρκετά τουλάχιστον για την δική μου  πλευρά  που ένοιωθα ασφυκτικά , έτσι και με τον δικό μου τρόπο έφτασαν τα πράγματα εδώ , σε μια νέα αρχή , σε μια νέα μέρα , σε ένα νέο άγνωστο τόπο ……….

…….ένας καφές , πάντα μονός σκέτος ελληνικός στο ‘’παγκάκι’’ παρέα με τους δυο κολλητούς να τους πω τα νέα και να κεράσω για το ‘’άτυχες γεγονός ‘’, μπύρες , μεζεδάκια  και βόλτα στη νοτιοδυτική πλευρά του λόφου Φιλοπάππου , μια πλευρά που δεν την είχα επισκεφτεί και είναι όαση μέσα στην Αθήνα , μια όμορφη μοβ ορχιδέα ανθίζει στο λόφο  …..

8 σχόλια:

Περσέας είπε...

οπότε αν εξαιρέσεις το πολύ γεγονός (μόνο μαύρο δάκρυ δεν έριξες xd)η βδομάδα σου πάει τέλεια
άντε καλή συνέχεια!!!

Περσέας είπε...

* άτυχο

ttt είπε...

Υπέροχο είναι να μπορείς να ''γιορτάζεις'' τέτοια γεγονότα με τους κολλητούς σου και βόλτες στα πιο ωραία σημεία της Αθήνας. Και σε άγνωστους τόπους, όπως λες. Καλή αρχή εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ιμερος είπε...

@anisixos ...to sxolio sou to esvisa giati den afora katholou tin anartisi pou ekana , ta prosopika poy exeis me opoiondipote den aforoyn oute emena oute tous anagnwstes tou blog.

ιμερος είπε...

perseas.....το ''ατυχες'' γεγονος εχει πολυ σημασια ,αλλο αν εγς προσπαθω να το υποβαθμισω , οσο για την εβδομαδα μια χαρα κυλαει !

ιμερος είπε...

αlexk.....ευχαριστω !

Hitori Tana είπε...

welcome to the club darling :)