Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

λαστ ντρημ .....

Αυτή την περίοδο νοιώθω πολύ ευάλωτος συναισθηματικά  και πώς να μην είμαι με όσα δεν έχουν συμβεί και με όσα λίγα έφεραν την καταστροφή, ένα μικρό χαμόγελο πολλές αρκεί να με ζωντανέψει , αλλά και μια κουβέντα ακατάλληλη , μπορεί να με καταστρέψει, κυρίως όταν προέρχεται από χείλη που έχω λατρέψει , από άτομα κοντινά, γιατί για τους μακρινούς ποιος δίνει σημασία πλέον ? τα λόγια τους τα παρασέρνει ο άνεμος τίποτα πια δεν φτάνει στ’ αυτιά μου .

 Τα παρακάτω κείμενα ανήκουν σε κάποιον άλλον , είναι λίγο παραφρασμένα , αλλά είναι σαν να τα έγραψε για μένα.


Όταν ο που να το φανταστώ γνώρισε τον δεν ήξερες δεν ρώταγες γεννήθηκε η άγνοια .

Προσοχή υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να φιλήσεις κάποιον και να γίνεις βάτραχος ξανά .


Ονειρεύομαι ότι είμαι κάποιος άλλος που κάνει πως είναι εγώ , που πηγαίνει στη δουλεία να γίνει χρήσιμος στις εφτά και μηδέν μηδέν και σχολάει πάντα στις δυο και πενήντα τέσσερα και γίνεται ο εαυτός του που είναι για κανέναν στις δυο και πενήντα πέντε  κι ύστερα όλη μέρα ονειρεύεται πως είναι αυτός ο κάποιος παρά μόνος του , που αναπνέει κανονικά γιατί δεν σε κουβαλά μέσα του , και μπορεί να ζει χωρίς να έχεις υπάρξει και υπάρχει χωρίς να ζει , πως όλες οι ώρες του είναι τίποτα παρά καθόλου λεπτά/

Γιατί να μην είναι όσα υπάρχουν η δυνατότητα να γίνουν άλλα πράγματα , και γιατί όσα δεν έγιναν ακόμη να μην είναι  ποτέ σαν εκείνα που ονειρεύτηκα ? Γιατί εγώ σήμερα να σε νοιώθω περισσότερο από χθες κ λιγότερο από αύριο και γιατί εσύ , χωρίς αλλά και χωρίς γιατί ,να μην είσαι μαζί μου και καθόλου δικός μου ? εγώ δεν έχω άλλο χρόνο να ζω χωρίς εσένα , γι’ αυτό από τότε που σε φίλησα έμαθα να ζω λυπημένος /

Υ.γ. κάπου εδώ υπάρχει ένα τέλος .

9 σχόλια:

τσούτσουρος είπε...

i wanna be frog again!!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Δεν ξέρω αν φιλώντας κάποιον ή κάποιαν γίνεις βάτραχος... Βρίσκω πιο πιθανό το να μείνεις βάτραχος, αν δεν το κάνεις!
Η αγάπη είναι ρίσκο, που καλύτερα να το παίρνεις κι ας λυπηθείς, τελικά. Καλύτερα λυπημένος με το βίωμα της αγάπης μέσα σου, παρά με την στέρηση και την αμφιβολία και την διαρκή απορία "Αν τόχα κάνει, τι;"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

σ'άγαπω ...
σάγαπω γιατι με κανεις να κλαιω, γιατι μου ξυπνας πραγματικο μου εαυτο... που πιεζω και κρυβω μεσα μου για να ειμαι "σκληρος" "σωστος" και "συνεπης"....
θελω να σου πω μιας και ειμαι απο την αλλη πλευρα οτι μπορει να μην θελησε ποτε! να σου κανει κακο ...
....αυτο το φιλι ειναι τοσο μεγαλος φοβος.... καλη σου μερα

karkinos7 είπε...

Θα αφήσω μόνο τη Καλησπέρα μου!!!
Τα έχουμε πει εμείς αυτά!!!νομίζω!!!για να επιστρέφουμε στα καλά μας!!!
Φιλιά Πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ebalotos sinaisthimatika e?
Kalo paidi.Giati ola ta paidia mou thimizoun ton euato mou?Tespa.Den analioume auto.
Ego tha sto paro allios.Ebalotos?Giati ebalotos?Giati afineis auti tin le3i na perigra3ei tin katastasi sou?As tin antikatastisoume me ena mikro parathiraki.Nai me ena mikro,pou exei thea opou thes esu na exei thea.Anoi3eto kai ase na mpoun kainourgeies iddes mirodoies sinaisthimata.Otan baretheis,kleisto kai tha exeis kerdisei tosa polla pragmata pou den tha ta exeis katalabei !
Sosta ta les.Gama tous treitous.Gama emena.Akou,pare eidees.krata tes.
Kai krata mono tin oikogenia sou.(oxi gonois theies kai papapoudes,oikogenia einai oi anthropoi pou agapas pragmatika kai einai stin zoi sou.H gia tin akribeia einai h zoi sou)

O 3ixologos Deerman.

ιμερος είπε...

τσουτσουρος.....χα χα , μην παιζεις γιατι μπορει να γινεις βατραχος για παντα λολ .

ιμερος είπε...

ευχαριστω για τα σχολια σας ολους , δεν θελω να επεκταθω με απαντησεις , γιατι το θεμα ειναι παρελθον πλεον και οσο λιγοτερο το αναφερω τοσο το καλυτερο .

{.πavλος.} είπε...

.................... ayta! ;)